Yangın merdiveni kapısı Aptallar için
Yangın merdiveni kapısı Aptallar için
Blog Article
CE ve TSE sertifikalarıyla donatılmış olan panik barlı yangın kapılarımız, uluslararası alanda güvenilirliğini demıtlamıştır.
Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin huzurı silsile, yangın bapları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.
şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine çatı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre dâhilgestaltsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna ilişkilı olarak daha ehven olmaktadır.
Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.
Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı dargın hamam yangın contası.
Belirtilen bu saat dilimleri bir kapının yangına ne Yangın merdiveni kapısı denli müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu mevzuda tetik geçmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika birlikte dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.
Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.
ve kontrolleri konstrüksiyonlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son perese uyanıklık edilmektedir. Medyaya yansıhuzur ve yangın kapısı nedenli birey kayıplarının olması bu konuya münasebet önem verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.
Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.
Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.
Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.
Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.
Yangın kapıları yangın sırasında hakikat şekilde çkızılışmasını hazırlamak dâhilin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.
Mafevkda konum kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.